Интензивна поддръжка на тревен чим в частен двор

1_kosene_motorna_kosachka
2_kosene_trimer
kosene_chimove
kosene_nojichka
torene_raigras
1/5 
start stop bwd fwd

Предишна зелена площ (1)                                                                                                                                  Следваща градина (3)

Това е градина в частен двор. Тук бяхме наети да извършим реконструкция на част от тревните площи. Реконструкцията се извърши чрез полагане на готови тревни чимове.

Дейностите, с които стартирахме бяха премахване на изсъхналата трева и подравняване на голите участъци от почвата. След това извършихме доставка на готови тревни чимове, които бяха от същия сорт райграс, за да няма разлика м/у новата и старата трева.

Чимовете положихме на подготвените празни места, след което извършихме валиране на цялата тревна площ.

След като направихме успешно и в срок реконструкцията на тревата бяхме наети да я поддържаме абонаментно с висока интензивност.

Клиентите имаха изискване към нас за перфектна тревна покривка, поради тази причина се наложи извършване на дейности за по-висока интензивност на поддържане.

Посещаваме мястото два пъти седмично. При всяко посещение се извършва косене на тревата. Косим с моторна косачка и тример за трева. Периферната част около басейна се коси ръчно със специлна ножичка за трева.

Два пъти месечно торим тревният чим с висококачествени многокомпонентни торове. Торенето се извършва по предварителен график с точно определена от нашите специалисти норма, за да се осигури точното количество торове за тревата.

Обекти

Обекти на София Гарден ООД

Дейности

Дейности на София Гарден ООД