Референция за абонаментна поддръжка на градина

( Оценка 4.2 ) от ( 13 отзива )

Референция от Гаматерм ООДДнес 07.08.2012 в гр.София издавам настоящата референция на фирма „София Гарден“ ООД по повод изработване на проект за автоматизирана напоителна система, изграждане на поливна система и абонаментна поддръжка на зелена площ прилежаща към офис на „Гаматерм“ ООД в гр.София.

Фирмата предложи най-ниска цена за изграждане на съораженията и последващото им поддържане, като бе избрана м/у 4 кандидата.

„София Гарден“ ООД с невероятна стриктност и професионализъм изгради напоителната система в тревната площ, изгради капково напояване около декоративните растения и абонаментно поддържа зелената площ и поливната система пред офиса на „Гаматерм“ ООД.

Продължение...

Референция за полагане на тревен чим “фьосталпине ФАЕ София” ООД

( Оценка 4.1 ) от ( 9 отзива )

Референция за полагане на тревен чим“фьосталпине ФАЕ София” ООД, дава настоящата референция на фирма „София Гарден” ООД за бързина, прецизност и качество на работа при озеленяване на зелена площ, намираща се пред завод на дружеството в гр.София, жк. Надежда, ул. 202 9-11.

Фирмата извърши качествено и в много кратък срок полагане на тревен чим и аранжиране на декоративни камъни. (вижте снимки от дейностите по полагане на тревен чим)

С настоящата референция препоръчвам „София гарден” ООД като надежден партньор при озеленяване, проектиране, изграждане и абонаментна поддръжка на градини, с който“фьосталпине ФАЕ София” ООД ще продължи да сътрудничи и да ползва услугите за бъдещи проекти.

Продължение...

Обекти

Обекти на София Гарден ООД

Дейности

Дейности на София Гарден ООД